Zonnepanelen subsidie 2014

De subsidie voor zonnepanelen 2013 is op en is er nog niets concreets over een eventueel nieuwe subsidieregeling in 2014 bekend. Bekijk deze subsidie zonnepanelen website om op de hoogte te blijven. Wilt u weten of er een subsidieregeling voor zonnepanelen wordt aangeboden door de Rijksoverheid in 2014? Op het moment is er nog niets bekend over een eventuele subsidie vanuit de overheid voor zonnepanelen in 2014 en 2015. Sla deze pagina op en kom regelmatig terug om op de hoogte te blijven.

Zonnepanelen subsidie in 2013
In 2012 heeft het kabinet in een akkoord besloten geld vrij te maken voor de verduurzaming van Nederland. Onder andere is er geld vrij gekomen voor particulieren die een zonnepanelen systeem willen aanschaffen. Voor 2012 en 2013 is er in totaal ruim 50 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de aanschaf van zonnepanelen door particulieren. Zij kunnen via hun DigiD direct een aanvraag indienen via het eLoket voor deze subsidie.

Subsidiepot 2013 leeg
Er hebben meer dan 85.000 huishoudens een aanvraag ingediend voor subsidie op zonnepanelen. Van het beschikbare budget is 100% toegekend aan huiseigenaren die gebruik hebben gemaakt van deze regeling. Ondanks dat de regeling tot 28 december 2013 geldig is, is de subsidiepot voor zonnepanelen al aan het begin van augustus 2013 op. Dit bevestigd de enorme populariteit van zonnepanelen. Meer hierover lees je op pagina subsidie zonnepanelen 2013.

Wat kosten zonnepanelen op uw dak zonder subsidie?
Zonnepanelen zijn ook zonder subsidie aantrekkelijk. Wilt u zonnepanelen laten plaatsen en bent u benieuwd naar de prijzen van systemen zonder subsidie? Vul dan gratis en vrijblijvend het formulier hieronder in. Wij sturen uw gegevens dan door naar meerdere gespecialiseerde zonnepaneel bedrijven, waarna zij contact met u zullen op nemen. U krijgt dan een vrijblijvende offerte en advies op maat.