Offertes vergelijken?

Het is verstandig om niet alleen de prijzen te vergelijken, maar dat u ook de kwaliteit van de zonnepanelen en de kwaliteit van de service van het installatiebedrijf meeneemt in uw beslissing tot aankoop. Een zonnepaneel systeem moet meer dan 20 jaar werkend op uw dak liggen en is in de meeste gevallen ‘goedkoop’ vaak ‘duurkoop’.

De prijzen, service en expertise van Nederlandse installateurs verschillen enorm. U kunt met het volgende formulier in contact komen met installateurs. Zij kunnen u verder helpen en u een advies op maat toesturen. U krijgt in de meeste gevallen niet alleen een offerte maar ook een berekening van de kosten per Wattpiek en de terugverdientijd. Hier worden handige tabellen en satellietfoto’s aan bijgevoegd. Het aantal installateurs dat contact met u gaat opnemen is afhankelijk van uw wensen, uw opdracht, uw budget en uw woonplaats.

Deze offerte service is geheel gratis en vrijblijvend. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u in contact te brengen met installateurs die actief zijn in uw regio. Na een bepaalde periode zullen uw gegevens uit onze systemen verwijderd worden.

Zonnepanelen offertes Nederland