Zonneboiler rendement

Het rendement van een zonneboiler zal u in staat stellen lagere energiekosten te maken. U kunt tot wel 50% op de kosten besparen van het warme water dat u via en zonneboiler met behulp van zonne-energie opwarmt. Stel u woont met vier personen in een huis en u heeft een zonneboiler met HR combiketel als na verwarmer. Dan kunt u per jaar ongeveer 140 euro aan gaskosten besparen, dit staat gelijk aan ongeveer 210 m3 gas. U bespaart dus in totaal 110 euro want u moet er nog een bedrag afhalen van de elektriciteitskosten voor de pomp en de onderhoudskosten. Het kan zijn dat u een elektrische boiler hebt, dan bespaart u nog meer. U kunt dan tot een bedrag van 370 euro per jaar besparen, dit staat gelijk aan 1600 kWh. Water is namelijk duurder om te verwarmen middels stroom dan met gas. U kunt ook de zonneboilercombi kiezen en dan bespaart u nog eens 75 m3 gas. Dit is weer vijftig euro per jaar extra. De zonneboilercombi kan namelijk ook energie besparen op de verwarming.

Rendement in de toekomst
De zonneboiler zal hoe dan ook rendement op blijven leveren. Het geeft u een groot aantal voordelen wanneer u deze keuze gaat maken. Als u de gasprijzen in de gaten gaat houden dan kunt u zien of u nog meer kunt besparen in de toekomst. Het is namelijk zo dat wanneer de gasprijzen gaan stijgen u nog meer kunt besparen met de zonneboiler. Het investeren in de zonneboiler is dus echt de moeite waard als u dit zo berekend. Zou u zelf ook rendement willen halen uit de zonneboiler? Dan is het nu de moeite waard om offertes aan te vragen zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt dan de beste aanbieder uitkiezen die zo snel mogelijk de zonneboiler kan komen plaatsen en dan begint het besparen meteen. Zorg er voor dat u een goede zonneboiler uit hebt gekozen die echt bij uw gezin en uw huishouden past, dan kunt u namelijk nog meer besparen per jaar. Een nog hogere verlaging van je energielasten is mogelijk door je huis te isoleren.

Gratis advies inwinnen en aanbod vergelijken
Door op pagina zonneboiler offerte een gratis en vrijblijvende aanvraag in te dienen, kunt u het aanbod van verschillende installateurs vergelijken en kiezen voor de beste deal! Hierdoor kunt u gratis advies inwinnen en wel tot 40% besparen op de aankoop van een zonneboiler. Deze service is geheel gratis en vrijvblijvend, dus u zit nergens aan vast!