Partners

Ons doel is om duurzame energie bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Om onze toekomst en die van onze kinderen te garanderen moeten wij met zijn allen in Nederland minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Met ons beoordelingsplatform dragen wij een steentje bij aan het promoten van duurzame energie (met name zonnepanelen en zonneboilers). We vinden echter dat we dit gezamenlijk moeten doen en staan daarom open voor het aangaan van samenwerkingen met verschillende organisaties.

KlusForum.nl
KlusForum.nl wil alle (amateur) klussers de mogelijkheid geven om vragen te stellen over klusgerelateerde zaken. Of een klusprobleem voor te leggen aan andere leden. Zo kunnen klussers vragen stellen en worden deze beantwoord door experts. Er kan inhoudelijk gereageerd worden en kan iedereen actief bijdragen aan de inhoud van dit forum. Er is sinds kort ook een speciale sectie opgezet voor zonnepanelen; ga naar zonnepanelen forum.

De Prijsvergelijkers
De Prijsvergelijkers is opgericht met als doel het vergelijken van de tarieven voor stroom en gas. In tegenstelling tot andere energie vergelijkingswebsites kunt u op deze website wel een eerlijke vergelijking doen en alle aanbieders in Nederland op een neutrale manier met elkaar vergelijken. Deze website wordt niet door sponsors beïnvloed en trekt geen energiemaatschappijen voor op basis van bijvoorbeeld de hoogte van de vergoeding. U heeft het dus weer voor het zeggen en kunt middels deze overzicht voor een energiemaatschappij kiezen dat past in uw situatie. Kijk voor meer informatie op pagina Energie Vergelijken.

OfferteAdviseur.nl
Als consument kunt u op deze website meerdere offertes aanvragen in verschillende branches. Wilt u uw huis verbouwen en bent u bijvoorbeeld op zoek naar iemand om uw huis te isoleren? Dan kunt u via deze website een geschikte vakman vinden. Door het vergelijken van de offertes bespaart u tot wel 30% op uw aankoop. Ga naar Offerte Adviseur en bespaar.

Aannemer informatie website
Op AannemerInformatie.nl vindt u alles wat u moet weten over aannemersbedrijven. U krijgt informatie over bedrijven, de werkwijzes, keurmerken en andere aandachtspunten. Het doel is om de bezoeker zoveel mogelijk te informeren voordat zij een gesprek met een aannemer of architect aangaan. Bovendien zijn er aannemersbedrijven die ook zonnepanelen en zonneboilers installeren. Waar moet u dan precies op letten? Ga daarom naar de volgende externe website van een partner: aannemersbedrijf, isolatie of Renoveerjehuis.nl. Of ga naar zonnepanelen voor meer informatie over zonne-energie. Eventuele overige sites die je kunt bezoeken zijn hekwerk en dakdekker.

Zonnepanelen gemist in Utopia
Ook in Utopia zijn ze volop bezig met het benutten van de kracht van de zon, door het gebruik maken van zonne-energie. Een Amsterdams bedrijf heeft de zonnepanelen voor de 15 inwoners geplaatst en kunnen zij nu in hun energie behoefte voorzien. Bekijk de nieuwe televisie drama op SBS6, elke werkdag om 19.30 uur. Of bekijk alle afleveringen online, ga naar Utopia gemist.