Partners

Ons doel is om duurzame energie bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Om onze toekomst en die van onze kinderen te garanderen moeten wij met zijn allen in Nederland minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Met ons beoordelingsplatform dragen wij een steentje bij aan het promoten van duurzame energie (met name zonnepanelen en zonneboilers). We vinden echter dat we dit gezamenlijk moeten doen en staan daarom open voor het aangaan van samenwerkingen met verschillende organisaties.

Aannemer informatie website
Op AannemerInformatie.nl vindt u alles wat u moet weten over aannemersbedrijven. U krijgt informatie over bedrijven, de werkwijzes, keurmerken en andere aandachtspunten. Het doel is om de bezoeker zoveel mogelijk te informeren voordat zij een gesprek met een aannemer of architect aangaan. Bovendien zijn er aannemersbedrijven die ook zonnepanelen en zonneboilers installeren. Waar moet u dan precies op letten? Ga daarom naar de volgende externe website van een partner: aannemersbedrijf, isolatie. Of ga naar zonnepanelen voor meer informatie over zonne-energie.

Zonnepanelen gemist in Utopia
Ook in Utopia zijn ze volop bezig met het benutten van de kracht van de zon, door het gebruik maken van zonne-energie. Een Amsterdams bedrijf heeft de zonnepanelen voor de 15 inwoners geplaatst en kunnen zij nu in hun energie behoefte voorzien. Bekijk de nieuwe televisie drama op SBS6, elke werkdag om 19.30 uur. Of bekijk alle afleveringen online, ga naar Utopia gemist.