Smartflower, het eerste mobiele, all-in-one, plug&play PV-systeem

ADVERTORIAL 13 februari 2014. De Smartflower™ is een revolutie op het gebied van zonne-energie. Het is het eerste mobiele, all-in-one plug and play PV-systeem. En bovenal: een eyecatcher. De Smartflower™ combineert moderne techniek en trendy design. Is groener dan groen. Nieuw en onderscheidend.

Hoe het werkt?
Als de zon opkomt, ontvouwt de Smartflower™ zich tot een grote zonnebloem. De bloembladeren draaien langzaam mee met de stand van de zon. Met een solaroppervlak van circa 18 m2 zet de Smartflower™ alle energie van de zon om in elektriciteit. En gaat de zon onder? Dan vouwt de Smartflower™ zich weer terug in zijn compacte behuizing. Automatisch. Dag in, dag uit.

Groen om gezien te worden
Plaats de Smartflower™ op een zichtbare en strategische plaats op uw terrein. Eventueel voorzien van uw logo of in uw bedrijfskleur. Wedden dat u veel positieve reacties krijgt? En omdat de Smartflower™ mobiel is, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat denkt u van plaatsing bij events, open dagen of festivals?

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?
Bekijk dan eens het filmpje. Liever in real-life de Smartflower™ bekijken? Ook dat kan. SolarSelect heeft als exclusieve distributeur in Nederland medio februari een werkende Smartflower™ klaar staan in de showroom in Breda.

SolarSelect uit Breda heeft exclusieve dealerschap voor Nederland
Wilt u meer weten over dit product? Dan kan SolarSelect uit Breda u te woord staan. Als exclusieve dealer kunt u ook langs om dit unieke PV-systeem in de showroom te zien. Bel +31 76 8898456 of mail naar info@solarselect.nl. Of ga naar de website van SmartFlower Nederland.

Voor meer informatie over deze advertorial kunt u contact opnemen met Solarwijzer via onze contactpagina.