Zonatlas nu ook in Tiel

ZONATLAS 10 oktober 2012. Vanaf oktober 2012 kunnen de inwoners van Tiel met de Zonatlas bekijken of hun dak geschikt is voor zonnepanelen.

Daarnaast kunt u door middel van een rekenmodule snel uitrekenen welke voordelen een investering in zonnepanelen voor u heeft en wat het u eventueel kan opleveren. Door op uw dak te klikken in de zonatlas kunt de standaardberekeningen aanpassen aan uw eigen situatie en stroomverbruik.

De afgelopen tijd is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Er zijn diverse (lokale) collectieve inkoopacties. Hierdoor zijn zonnepanelen een buitengewoon rendabele investering geworden. Op deze site vindt u waardevolle links, onder meer naar dit soort inkoopacties.

De Tielse zonatlas is bedoeld als stimulans om dakeigenaren over het opwekken van zonne-energie te laten nadenken. De rekenmodule is gericht op particuliere huishoudens. Voor andere gebouweigenaren, zoals ondernemers, zijn andere berekeningen nodig.

Het plaatsen van zonnepanelen is financieel steeds aantrekkelijker geworden. Daarnaast levert het een bijdrage aan de overschakeling naar een duurzame energievoorziening.

Samen meer schone energie opwekken in Tiel: doet u ook mee?

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Bron: Zonatlas